Trend Report: Extreme Shoes

Tænk Studio 54. Tænk Spice Girls. Tænk Lady Gaga.

De virkelig ekstreme sko vinder frem, og for hver sæson hopper nye designere med på vognen. Jeg synes, den slags vilde designs kan gøres med stil og edge og være det lækreste i verden og det ultimative udtryk for personlig stil, eller det kan gøres virkelig kitsch på den ufede måde.

Her er ti eksempler, som lidt er en blandet landhandel stilmæssigt. Alle skoene (undtagen Charlotte Olympia, som er fra NAP) er fundet på Solestruck, som er den ULTIMATIVE webshop til edgy sko. De har bl.a. alt i Jeffrey Campbell inklusiv Litaer i en mulliard variationer.


Iris van Herpen X United Nude


United Nude


Senso


Jeffrey Campbell


Finsk


Ge Wa Wa


Charlotte Olympia


United Nude


Jeffrey Campbell


Finsk (Og ja, disse ville jeg gerne give min venstre lillefinger for. Desværre er den vist ikke $1000 værd)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.