I’m Seeing Dots pt. 3 / Jeg skylder H&M en undskyldning!

Jeg var måske lige lovlig hurtigt ude med min kritik af high streetens manglende adaption af prik-tendensen her. I hvert fald fik jeg mig en glædelig overraskelse, da jeg gik ind i H&M i dag. Hvorfor de kun viser de ‘kedelige’ ting på deres hjemmeside, ved jeg ikke, men det her sæt er da luret direkte af fra Marc Jacobs. Jeg er tosset, tosset, tosset med nederdelen, som må og skal have permanent bolig hos mig!

Desværre var der selvfølgelig et meget begrænset udvalg tilbage, og min størrelse var pist væk. Så nu har jeg sat min mor på en søgemission, da jeg har fornemmelsen af(/håbet om), at de sælger lidt langsommere i det mørke Jylland.

Der var i det hele taget en del prikker med inde i prøverummet, men intet var godt nok, efter jeg kastede min kærlighed på den grønne nederdel. Det stykke med orange, man svagt kan spotte, var en meget lovende angoranederdel, som var perfekt i fem sekunder, efter den kom på, hvorefter det føltes, som om nogen havde smurt mig ind i kløpulver. Øv. Af igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.