Want: More Burberry

New In: Love or Hate?

Allright peeps, det er nu, jeg har brug for jeres hjælp! Det var disse her, der gemte sig sammen med kjolen i pakken fra Yoox. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om de er fede eller forfærdelige. Jeg elsker fringes, og slange printet er jo spot-on til efteråret, men funker det?

I må meget gerne lige smide en kommentar, så jeg kan beslutte mig for, om de skal blive eller ryge tilbage!

P.S.: Igen må jeg undskylde for den lidt tvivlsomme kvalitet af billeder. Jeg er ved at undersøge mulighederne for et nyt og væsentligt bedre kamera!   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Want: More Burberry