Today’s Outfit

Der har været lidt stille på bloggen i dag – jeg har været i Køge hele dagen for at hjælpe min teknikbesværede søster med at oprette en Trendsales-profil og smide børnetøj en masse op på den.

Det lykkedes mig imidlertid også at få fat i UPS, og de kom forbi med min pakke, lige inden jeg for ud af døren. Jeg har ikke prøvet kjolen endnu, men det kommer… Og så var der også den der lille hemmelighed i, som jeg lover at præsenterer jer for i morgen. Jeg har nemlig hårdt brug for jeres hjælp i den forbindelse!

Indtil da får I her dagens outfit. Enjoy!Jacket/Vintage, Top/H&M, Skirt/Asos, Shoes/Jeffrey Campbell, Ring/Asos, Necklace/Pieces, Belt used as bracelet

Kommentarer (2)

  • Hej Miriam
    Jeg har fulgt din blog i nogle år efterhånden og tjekker ind hver dag. Jeg fik en pludselig indskydelse (for at finde noget meningsfuldt på nettet) og gik tilbage til dine allerførste opslag. Jeg har aldrig kommenteret før. Men jeg vil bare lige give mig til kende og fortælle, hvor sygt nice jeg synes du er! Og når jeg læser de gamle opslag, synes jeg bare, at du er komplet cute!!!
    PS. Jeg harvirkelig forsøgt at sætte komma de rigtige steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.