Trend Report: Attached Pencil Heels

Flere af de trendsættende (sko)designere har denne type model ude pt. Pencil heels er jo ikke noget nyt fænomen, men denne slags er lidt anderledes. Det ser næsten ud, som om man har designet skoen, og så sat hælen på til sidst, nærmest som en eftertanke, så den ikke rigtigt er en integreret del af skoen.
Jeg har det lidt ambivalent med det look her. Jeg synes, det er en original idé, og jeg kan faktisk rigtig godt lide det, men det er mere på et æstetisk grundlag. Jeg håber ærlig talt ikke, det er en trend, der tager ved, for jeg tror næppe, de er særligt nemme eller behagelige at gå i… Men jeg skal gladeligt tage dem på, hvis jeg kan få én til at bære mig rundt!


Giuseppe Zanotti, $770


Alexander McQueen, ?1050


Christian Louboutin, ?525

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.