I’m Seeing Dots!

Mønstre er overalt lige nu, og det er utroligt populært at tage forskellige slags og mixe og matche efter ens personlige stil.

Min kærlighed til prikker har i den forbindelse fået en rennæsance, især efter jeg så Marc Jacobs’ RTW-kollektion. Jeg elsker prikker-på-prikker effekten, som er cool og casual, især hvis prikkernes størrelser varierer for forskellige stykker tøj.

Stella McCartney gjorde lidt af det samme, dog i en lidt mere up-scale, finpoleret udgave. Jeg har allerede anskaffet mig et par tighst á la MJ, men jeg har svært ved at finde en kjole, der lever op til mine forventninger. Prikker kan nemlig også meget nemt komme til at se enten barnlige eller billige ud, og det er jo bestemt ikke den ønskede effekt. Så indtil videre må jeg vindues-windows-shoppe videre efter de perfekte prikker…

Marc Jacobs, RTW F/W 2011

Stella McCartney, RTW F/W 2011

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.