Today’s Outfit

Mit første ‘today’s‘! Jeg tror, de kommer til at være en lykkelig blanding af dagens helstøbte outfit og bare dagens sko. For som nedenstående billeder viser, så er det ikke HELT nemt at få billeder af bare nogenlunde acceptabel karakter ud af en selvudløser (og jeg skal vist også have fundet mig et andet fotograferingssted!). Men mine sko, dem kan jeg altid fotografere smukt!
Jeg synes, det er rockersvært at klæde sig ifølge vejret for tiden, og i dag havde jeg grusomt undervurderet det og havde det som resultat åndssvagt varmt det meste af dagen. Det kan selvfølgelig have noget at gøre med, at jeg var til min nevøs 2-års fødselsdag og tilbragte en rum tid på en ordentligt motherfucker af en trampolin med et væld af unger hængende om halsen. Jeg havde dog heldigvis taget skoene af inden…
Top/H&M, Necklace/Pieces, Skirt/T by Alexander Wang, Sunnies/Marc Jacobs, Shoes/Diane von Furstenburg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.