Want: Audrey’s Coat

Jeg har lige vinket farvel til en af mine veninder, som var på besøg til mad, vin (uden vand!) og film. Vi så Breakfast at Tiffany’s, som er en klassiker og en af mine absolutte favoritter. Hvis du ikke har set den endnu, så er det af sted, den er fabulous, darling! Jeg elsker den især for Audrey Hepburn og hendes fejlfri stil. Det er den æra, jeg holder allermest af, og jeg kan godt savne de feminine silhuetter i vores everything-oversized-tid. Men så er det jo heldigt, at personlig stil aldrig har været mere populært! Holly Golightly gjorde mig denne gang særligt misundelig over den brændt orange-farvede frakke med den smukke krave, stumpende ærmer og bindebånd i ryggen. Den er fra Givenchy (som det meste af hendes garderobe i den film) og er svaret på alle mine overtøjsbønner. Jeg må straks indsætte jagten på en lignende sag til min vintergarderobe.


(Ja, kvaliteten af billederne er mindre end fantastisk, men nu er filmen jo også fra 1961!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.