Trend Report: Elastic Fantastic

Lige i øjeblikker flourerer der en under-trend, som jeg ikke rigtigt har set fokus på andre steder, men jeg er personligt ret vild med den. Det handler om elastikker på skoen, der placeres over skoen eller omkring anklen og er både dekorativt og praktisk. For det første slipper man for, at eventuelle remme og lignende ikke passer til ens fodform, for det andet spænder det nærmest foden fast til skoen og gør det væsentligt mere behageligt at gå i dem. Jeg har fundet et par eksempler frem til jer – klik på billedet for at blive sendt hen til en salgsside, hvis I skulle blive forelsket undervejs!


Christian Louboutin, ?695


Givenchy, $695


Belle by Sigerson Morrison, $147,50 (50% off!)


Jean-Michel Cazabat, $230


Donna Karan, $383,50 (35% off!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.